Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masina de tesut
65000 $
Brand
DNW-1575
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Producatorul complet de rebobinare automata ofera rebobinarea automata completa de decupare, rebobinarea de etansare, rebobinarea in relief, rebobinarea perforata, rebobinarea fara miez.
Tundere automata, etansare Rewinder bazata pe functia YD-E Rewinder. A integrat cererea de dezvoltare a clientilor si a proiectat o masina automata de rulare automata economica. Am dezvoltat in mod dependent un sistem de servicii de comunicare la distanta lunga. Poate detecta masina care functioneaza in orice moment. Acesta poate adauga un nou sistem de rulare in forma de coreless, nou proiectat, conform cerintelor clientului.

Principalele caracteristici includ:
1. Tehnologia avansata de control programabil PLC, profilele de infasurare pot fi stranse la inceputul infasurarii si apoi sa se dezlantuiasca, pentru a evita problemele ca miezurile sa se desprinda de pe rulouri dupa stocarea indelungata.
2. Reglarea variabila a vitezei. Operati fiecare instalatie in mod liber.
3. Incarcati si pozitionati miezul manual, economisind timp si forta. Zona de economisire a echipamentelor speciale pentru clienti. Masina incepe din nou infasurarea dupa terminarea infasurarii.
website: https://www.dnwmachinery.com/full-automatic-trimming-sealing-embossing-perforating-rewinder.html
Din Gura in Gura